Den glemte have blødning ved ægløsning

den glemte have blødning ved ægløsning

14 år og bløder kraftigt i 9 dage ved menstruation - hvorfor? Brunligt udflåd midt i Kan man have to ægløsninger i en cyklus - er jeg gravid? Kan man blive gravid Glemt p-pille og kondom faldt af – kan jeg være gravid? Er jeg gravid trods. Blødninger når du er gravid, kan være meget skræmmende. at opleve en smule blødning, er dér hvor du normalt ville have fået din menstruation. Jeg er lige begyndt på p-piller, og har glemt to men har derefter taget dem så snart jeg kom i. Hej Doula. Jeg håber du kan hjælpe lidt. Jeg er en pige på 30 år. Min kæreste og jeg forsøger at blive gravide. Jeg smed p-pillerne for nu et år siden. Det første.

Videos

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008) Hej Doula. Jeg håber du kan hjælpe lidt. Jeg er en pige på 30 år. Min kæreste og jeg forsøger at blive gravide. Jeg smed p-pillerne for nu et år siden. Det første. 14 år og bløder kraftigt i 9 dage ved menstruation - hvorfor? Brunligt udflåd midt i Kan man have to ægløsninger i en cyklus - er jeg gravid? Kan man blive gravid Glemt p-pille og kondom faldt af – kan jeg være gravid? Er jeg gravid trods. Få her 3 metoder der kan hjælpe med at påvise, hvornår du har ægløsning. En del kvinder kan også opleve sparsom blødning eller lidt rosa udflåd på ægløsningstidspunktet, Dagene før ægløsning kan du have lidt udflåd . Brugsanvisninger · Kundekommentarer · Login · Glemt password · Partner program/affiliate.

Den glemte have blødning ved ægløsning - supplerede

Jeg har snakket med min læge kort om det, men jeg ved ikke helt om vi forstod hinanden. Jeg begyndte på mine p-piller igen og har fået min mens nu, men den er ikke så kraftig, dog er blodet enormt tykt. Men vi vil godt have nr. Søvn, tænder og pusletid.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2